Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ablakcsere Öreghegy

2019.03.21

Ablakcsere Öreghegy

Olcsó ablakcsere Öreghegy, műanyag ablak beépítés jótállással, tapasztalt szakember gárda segítségével, +36 70 770 0455 Zsola Ablak Kft.

Ha ablakcsere mellett döntött, a nálunk megrendelt műanyag nyílászárókat igényei szerint, az előírásoknak megfelelően beszereljük, illetve az előző ablakokat bontással eltávolítjuk. A munkavégzés során arra törekszünk, hogy ne csináljunk rendetlenséget a lakásban, és Önnek minél kevesebb gondot okozzunk a munka elvégzésekor.

Máshol, például Bauhausban vásárolt ablakok esetén nem vállaljuk a munkát, mert nem tudjuk vállalni a garanciát csak az általunk értékesített termékekért.

Baráti áron műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, behelyezés Öreghegy övezetében akár néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, szavatolva a kiváló minőségű munkát: gyorsaság, pontosság, 10 év múlt a szakmában 70 770 04 55, Becze Krisztián. Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
ajánlatkérés
Ha konkrét kérdése van, azonnal hívhat az alábbi kép okostelefonon történő megérintésével: azonnalihivas
Meg vagyunk győződve arról, hogy weboldalunkon az összes nyitott kérdésre minden igényt kielégítő információt talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Környezetbarát műanyag profilok felújításhoz

 • REHAU SYNEGO környezetbarát ablak
 • Aluplast ablak beállítása
 • Gealan s8000 ablak
 • Iglo ablak profil
 • Salamander 82 ablak
 • Hevestherm 85 Deluxe
 • Gerwin Kömmerling műanyag ablak
 • Schüco LIVING SI 82 MD
Gyakori kérések ablakkal kapcsolatban
 • Műanyag ablak berakása
 • Műanyag ablak garanciával
 • Műanyag ablak automata szellőző
 • Műanyag ablak egyedi méretben Öreghegy
 • Műanyag ablak leszerelése
 • Műanyag ablak nem nyílik megoldása Öreghegy
 • Műanyag ablak összeszerelése Öreghegy
 • Ablakcsere falbontás nélkül Öreghegy
 • Műanyag ablak vasalat beállítás Öreghegy
 • Műanyag zsalugáteres ablak
 • Ablakcsere felújítás vagy karbantartás szaktanácsadás Öreghegy
 • Ablakcsere gyorsan Öreghegy
 • Ablakcsere orosz panel
 • Panel ablakcsere Csepel Öreghegy
 • Ablak beépítés passzívház Öreghegy
 • Ablak beépítése téglafalba
  Igényei szerinti méretben vállaljuk a műanyag nyílászáró cseréjét és beépítését, gyakori bukó-nyíló ablak kialakítás és méret: 150x150 bukó nyíló műanyag ablak
  Gyakori kérdések: Nyíló ablak átalakítása bukó nyílóra Huzatos a műanyag ablak vagy zaj szűrődik be A műanyag ablak kilincse lötyög vagy leesett A fenti hibák nagy része időszakos karbantartással kiküszöbölhető. Kedvező árú műanyag nyílászáró csere, bontás, behelyezés Öreghegy területén akár 1 nap alatt, országosan is, garanciával: rövid időn belüli kiszállás, pontosság, 10 év múlt a szakmában 70 770 04 55, Becze Krisztián.

  Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?

  Igen, a legfontosabb szempont az, hogy az ablak jól záródjon, és az üvegezése mai üvegezési technikát foglaljon magába. A legfontosabb szempont, hiába is zár esetleg kielégítő módon a mostani nyílászárónk, ha rossz a hőszigetelési képessége. Ha olyat érez, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor minden bizonnyal megérett az ablakcsere. A légmozgásoktól mentes otthon biztosítása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
  Jól záródó és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beszerelése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is megtakaríthat, ami egyáltalán nem elhanyagolandó nagyságrendű!

  Fontos, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

  Számíthat, de csak akkor, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert ronthatja az ablak műszaki paramétereit, ami csökkentené az élettartamot. Műanyag ablak légkamra Öreghegy

  Mi a k tényező műanyag nyílászáróknál?

  Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja még a túl magas hőveszteség, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

  Mi indokolja, hogy szakemberrel történjen a műanyag nyílászárók beszerelése?

  A fűtéssel megtermelt hő jelentős része szökik ki a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még jó minőségű műanyag ablakot használni, azonban sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. A helyiségek energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta előírás a tanúsítvány mellékelése.

  Valóban megéri a befektetést a költségesebb műanyag nyílászáró?

  Ez függ a lakás méretétől, de általánosságban azt lehet mondani, hogy akár 1 év alatt is megtérül az új műanyag ablak megvásárlása.

  Mik a fontos szempontok új ablakok megvásárlása során?

  A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében alkotják a jó minőségű műanyag ablakot. Főbb pontokban a következőkről van szó:
  - k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra.
  - üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A levegő által kitöltött részben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, vagyis nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
  - profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A profilnál precíz méretezéssel és pontos illesztéssel érhető el a jó záródás és a műanyag ablak hosszú élettartama.
  - légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével javítható az ablak hőszigetelő tulajdonsága. Sok légkamrás ablakoknál látható, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
  - vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
  - résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

  Műanyag ablakok tisztításának módja

  Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Öreghegy
  A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel.
  Hogyan lehet szépre tisztítani az ablakot Öreghegy

  Mit kell tenni ahhoz, hogy az a nyílászáró megőrizze a tartósságát?
  A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. Ezen kívül javallott átnézni, hogy nincsenek-e kilazult kötések, csatlakozások, ami a használat során előfordulhat.

  Hogyan történik az ablakcsere?

  • Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  • Kiszállítás után hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.
   
  1. Ehhez korábban a kollégánk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  NE feledje! Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

  Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?

  - sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
  - nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak
  - alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
  - növelhető a hangszigetelés értéke
  - jobb ár-érték arány biztosítható
  Ablakbeépítés új épületekbe A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók beszereléséhez.
  Nyílászáró csere panelben Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
  Nyílászáró cseréje téglafalban Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét. Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
  Mennyibe kerül egy műanyag ablak? Az árkalkuláció során mindig figyelembe vesszük a felmért nyílászárók méretein kívül a helyi viszonyokat, és pl. a megrendelt ablakok számától függően további árengedményt adunk. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
  Ovális ablak beszerelése Öreghegy
  Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást?
  Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
  Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
  Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
  Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Érdemes ezen elgondolkodnia, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
  A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
  Betörött üveg javítását nem vállaljuk, arra ott vannak az üvegesek.
  A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

  A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:

  - Az otthonában végzett felmérés
  - Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
  - Ablak bontása
  - Az új ablakok beszerelése
  - Régi nyílászáró elszállítása
  - Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
  Műanyag ablak beszerelése Öreghegy

  Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával Öreghegy övezetében?

  - Az ígért határidők pontos betartása
  - Szakképzett, tapasztalt szakemberek
  - Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
  - Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
  - Számos referenciával rendelkezünk
  - Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
  - Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
  - Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
  - Termékeinket kiváló paraméterekkel, elérhető áron kínáljuk
  - Garancia a beépített termékekre
  - Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk
  Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor
  • Már a nyílászáró kiválasztásakor javasoljuk szakember tanácsának kikérését. Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  • Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  • Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben futhat a pénze után!
  • Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.
   
  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!

  Milyen méretű ablakot válasszak?

  Lényeges szempont műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes keretméret szabja meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás belső elosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

  Színben mit válasszak?

  Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, azonban szükség esetén tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is szívesen számolunk Önnek egy árat. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, amelynek összege az esetek túlnyomó részében megközelítőleg 35%. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

  Hogyan nyíljon az ablak?

  Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, hiszen a fix nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Mielőtt azonban megspórolná a nyílási lehetőséget, mérlegelje, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése.
  A nyitási mód eldöntése alkalmával vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak.
  Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Öreghegy Balos jobbos ablak befelé nyíló
  Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy Budapesttől milyen távol kell felszerelni az új ablakokat, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha az elejétől a végéig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így probléma esetén kiküszöbölhető a felek kölcsönös okolása. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Öreghegy
  Műanyag nyílászáró tartozékok listája Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny készülhet pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba párássága alapján lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
  Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján Jótanácsunk: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
  A beépített műanyag nyílászárók ellenőrzése Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beépítése, cseréje után a megrendelő járjon a végére annak, hogy a végeredmény kielégíti az igényeit. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Az összes funkció felülvizsgálata után elemekre lebontva nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e. Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége. Nyílászárók cseréje alkalmával a bontást minimális rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
  Fa hatású műanyag ablakok Öreghegy
  Baráti áron műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, beépítés Öreghegy területén már 1 nap alatt, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, 10 éves gyakorlat a szakmában 70 770 04 55, Becze Krisztián.